Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

Refuseringstorka

Kategori: Allmänt

Inte så att jag sitter och längtar efter ännu en refusering men nu var det länge sedan något förlag hörde av sig. Känner mig bortglömd. Förhoppningsvis jobbar de febrilt med att hitta en marknadsföringsplan värdig mina storverk :/ 
 
Kanske beror på att jag dammade av Carola i helgen: https://m.youtube.com/watch?v=_5Twl4jIAhU, Säg var ni står! Inte lika kontrollerat framförande som Carolas när jag rockar loss i vardagsrummet dock... Efter refusering följer jag upp med https://m.youtube.com/watch?v=IJk6ybFpj6g och går vidare med förnyad kraft i livet, eller inte :/ 
 
Annars är det fortsatt bra flow i redigeringen. Solen skiner. Löven faller. Jada jada... 

Helgsammandrag

Kategori: Allmänt

Lördag fotbollscup, tog som vanligt hem det fiktiva priset som mest hysteriska fotbollsmorsan och hade ont i både hals och händer efter allt hejande sedan.
 
 
Kan inte låta bli att heja men bara positivt pepp, inga skällsord eller neggiga grejer. Men får nog hålla koll på mig själv framöver så jag inte faller över gränsen. Är så sjukt tävlingsinriktad när tillfälle ges. 
 
Idag söndag blev det att köra en massa tvättmaskiner, en tur till ÅVC, en sväng med hunden i skogen och nu gömmer jag mig i sovrummet med en chokladbit, en bok och ett glas rött. En bra helg på det hela taget. 
 
 

Kreativa dårar

Kategori: Allmänt

Stötte på en annan kreativ dåre på Slussen, som hade släpat med sig ett helt piano ut och stod och lirade för fullt.
 
 
Känns ungefär lika knäppt som att ge sig in och för femtioelfte gången redigera ett kapitel ingen jäkel bryr sig om utom man själv. En harmlös galenskap som kanske till och med kan utmynna i något gott i slutändan, utöver njutningen av den kreativa processen. 
 
Bra vecka generellt, bara just inte skrivmässigt. Som tur är det inte livets enda måttstock för tillfället så ett nederlag där slår inte så särskilt hårt när saker och ting går bra på andra fronter. 
 
Helg, ingen lakritsdajm denna gång. Ska se en av Harry Potter filmerna med familjen ikväll är planen, blir mysigt!