Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

Genier vs genreförfattare

Kategori: Allmänt

Imorse var första gången på länge det inte blev något inlägg. Stökig morgon. Stressig dag. Redigeringen är på
sid 343/373 nu ikväll. Hoppas orka med en nattmangling för att få det klart någon gång i helgen. Rafflande! 
 
Tänkte skriva något om Jan Guillos framträdande i favvopodden, 52 minuter in i gårdagens avsnitt. Men det får bli en annan gång... Nu fredagsmys! 

Trött och i nedåtgående

Kategori: Allmänt

Ah nu är jag trött igen. Hunden är åter dålig i magen så det är upp på nätterna och hantera diareer som gäller. Hur man överlevde småbarnsåren är ett mysterium.

Hann inte skriva något på dagen igår så satte mig em stund på kvällen istället. Det borde jag nog inte ha gjort för plötsligt kändes hela manuset bara så otroligt trist och platt och meningslöst. Fördelen är att jag nu bara har redan kursredigerad text kvar till slutet. I en drömvärld så drar jag igenom den idag. Fixar till några kvarblivna punkter jag har på en att-göra-lista imorgon. Sen kan jag skicka in till förlag. Kanske...

Tajmingen i ett sånt upplägg vore perfekt eftersom jag behöver rodda barn och hem i början av nästa vecka och nog inte kommer få in något skrivpass förrän allra tidigast nästa torsdag.

Nu känns det faktiskt lite bättre igen efter att ha skrivit detta och ätit en leverpastejsmacka. Kanske pendeln är på väg upp igen redan?!

Pirret kommer tilllbaks

Kategori: Allmänt

Favvobloggen "Skriv en bestseller..." pratar mycket om pirret man känner i början av skrivprocessen när man går igång på en ide' osv. Det var ett tag sedan jag kände det nu men igår kom det tillbaks!
 
Jag redigerar upplösningen nu och det är så coolt att se hur bitarna faktiskt faller på plats riktigt bra, helt klart över förväntan! Börjar känna mig supernöjd med manuset nu. Överväger på allvar att skicka till förlag efter denna revrunda. Nu händer det grejer är känslan! 
 
Dessutom premiärade jag ju mina nya pjuck igår plus att hunden äntligen blev fri från magsjukan den dragits med några dagar så vi fick sova en helt ostörd natt. Plus att Netflix släppte en ny säsong av Modern family. Vilken dag! 
 
Kanske blir jag klar denna vecka, hoppet lever! Idag kanske jag till och med hinner bonusskriva lite när ungarna är på sina aktiviteter! Hoppas! Lite frustrerande att gå in i en icke-skrivdag efter gårdagens fantastiska feeling, men men. Det är vad det är.