Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Under isen

Kategori: Allmänt

Puh, igår däckade jag totalt. Helt matt, orkade inte titta ens utan bara däckade i soffan och sov från tre och framåt.  Idag känns allt bättre. Ja, jag kanske var lite bakis men det kan knappast förklara allt för jag drack till mitt försvar bara två glas vin plus en skvätt vin ur sista glaset...

En superförmåga jag har är att sova mig igenom vad som helst. Och så har jag världens snällaste make som låter mig vara och fixar allt med hus och hem. 

(null)
Vovven gjorde mig sällskap i soffan! 

Idag hoppas vi få fira lite valborg-isch. Verkar inte anordnas några brasor någonstans trots att man är utomhus och knappast stannar länge i kylan osv men blir ju mycket folk ändå så skulle säkert vara svårt att hålla på restriktionerna, ungdomarna kanske super ner sig fortfarande (eller har de slutat med det?). 

Hursom är det supertrist att mista ännu en tradition. Men men, man får försöka göra det bästa av situationen, som så ofta nuförtiden.