Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

Denna berg- och dalbana

Kategori: Allmänt

Alltså denna berg- och dalbana det är att skriva. Har aldrig gjort nåt förut som varit i närheten av så täta känslosvängningar. Men igår gick det i alla fall bra med redigeringen igen och allt kändes tipp topp. Får garva lite åt mig själv här som blir så engagerad i detta manus. Men jag gillar känslosvängningar, det ligger för mig och har alltid varit sån. Hoppas rida på den positiva vågen idag också. 
 
För att summera augusti har jag redigerat 123/324 sidor av deckaren, gjort några förlagsinskick av relationsmanuset och redigerat ”klart” relationsmamuset efter den respons jag fick av förlagets lektör. En månad att vara nöjd med! 

En liten paus

Kategori: Allmänt

Blev en liten paus igår. Fick sällskap av maken på tåget in till jobbet (gud så mysigt det var!!) och så blev det lite respons gjord på vägen hem sen. Men idag är jag taggad att fortsätta redigera igen. 
 
Tog massa mysiga höstbilder igår morse i dimman som gav så skön höstkänsla. 
 
 
 
 
Häpp!

Som på beställning

Kategori: Allmänt

Som på beställning fick jag en responsgrej igår, tack!! Universum är på min sida med sin tajming. 
 
Konstaterar att uppdraget att ge respons/input på en positiv refusering är sjukt mycket svårare än att bearbeta en man själv har fått. Även om det handlar om ett manus jag gett feed back på många gånger om i otaliga redigeringsvändor under flera års tid och borde kunna utan och innan lika bra som ett av mina egna. Men det blir en helt annan grej när det inte är man själv som har skrivit ändå. En rolig utmaning!
 
Och så glada nyheter det är med positiva refuser till sina skrivarvänner! Heja er alla där ute, hoppet lever så länge man inte ger upp! Nu kan jag bara inte gå runt och vara sur längre :)