Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Busskösbonus

Kategori: Allmänt, Inspiration, Roman, att skriva, vi som skriver

Tur i oturen så hamnade jag i busskö på vägen hem igår. Istället för att bli arg och stressad så ryckte jag fram datorn och fick ner 2 500 tecken trots att det var en i längdmåttmätt kort resa. Så nu är jag plötsligt på banan igen! Dottern var sist kvar på dagis dock men det har hon inget emot vad det verkar. 
 
Idag kanske jag hinner få lite skrivtid trots hemmajobbande när samma dotter börjar en teaterkurs och jag ska sitta och vänta utanför. Vore välkommet om det kunde bli en rutin! "Risk" för att andra sociala föräldrar är kvar och vill socialisera dock :/ 

KOMMENTARER:

  • Annika säger:
    2017-02-08 | 10:30:03
    Bloggadress: http://www.nastasida.blogspot.se

    Härligt att få till ett oväntat skrivpass!
    Socialiserande föräldrar, hur komma undan? :-D
    Provade en gång med klassikern "jag ska jobba undan lite", men kände mig pinsam när jag alldeles tydligt satt och skrev i ett Word-dokument (i.e. roade mig).

    Lurar i öronen och upptagen min, svara "yes" och "no" med jämna mellanrum i låtsas-telefonsamtal...? ;-)

    Svar: Haha, känns som att jag har att göra med ett riktigt proffs här! Inte en förälder i sikte men har varit så uppspelt över den nya aktiviteten för min lila plutt att jag inte kunnat fokusera på manus. Sitter och tjuvlyssnar utanför dörren nu... Men framöver finns potential för en riktig kvalitetstimme skrivtis på onsdagar!.
    Helena Dahlberg

  • www.nastasida.blogspot.se säger:
    2017-02-08 | 20:12:34

    Åh, så gulligt att aktiviteten var fin att tjuvlyssna på :-)
    Och underbart med regelbunden bonusskrivtid!
    /Annika

Kommentera inlägget här: