Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

Motig start

Kategori: Allmänt

Motig start på detta som till min stora glädje är sista arbetsveckan innan lite välförtjänt semester! 
 
I helgen har det varit förkylning som gått på hemmafronten. Själv var jag på gymnastikläger (!) för första gången i mitt liv - Baskurs gymnastik för ledare. Puh! Nu fattar man vad våra barn får kämpa på lektionerna. Mycket lärorikt och jobbigt, har ont både här och där men mest i händerna då det mesta inom gympa visst involverar att lägga all sin kroppstyngd på händerna. Dubbel puh, kommer ta ett tag att återhämta sig från detta! Men var i och för sig inte helt fel med ett litet träningsläger inför skidresan i påsk. Ramlar jag i backen så kommer jag inte bryta handlederna i alla fall, efter den här helgen är de starkare än aldrig förr. Vår lektionssal:
 
 
De flesta på kursen var tonåringar runt 16-17 år så jag var lite nervös för att det skulle bli fullt röj och party hela natten. Men gympaungdomar verkar vara synnerligen välartade och skötsamma. Inte en enda öl i sikte. 
 
Vi var på Lillsveds folkhögskola, idylliskt värre! 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Annika säger:
  2017-04-03 | 08:54:56
  Bloggadress: http://www.nastasida.blogspot.se

  Oj, nu är jag stum av beundran här borta, gymnastikläger!! Rubriken kunde lika gärna varit MODIG start :) Hoppas händerna hämtar sig snart.

  Svar: Tack det var en intressant helg en bra bit utanför bekvämlighetszonen....
  Helena Dahlberg

Kommentera inlägget här: