Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Livet före skrivet

Kategori: Allmänt

Igår stod jag trafikvakt utanför barnens skola. Absurt att stressade föräldrar inte kan köra försiktigt ens vid skolan där det går massa barn. Ibland undrar man hur folk tänker. Antagligen vill man inte veta....
 
Hursom blev det svinkallt att stå där eftersom morgonen bjöd på minusgrader tro det eller ej. Stelfrusen bestämde jag mig för att inte skriva på vägen in utan bara sitta och stirra. Tänk att mitt liv en gång har varit så, att jag suttit och stirrat på bussar och tåg in och ut från stan varje dag. Livet före skrivet, känns oerhört avlägset. Men igår var det riktigt skönt! På tåget hem socialiserade jag med en trevlig mamma till yngsta dotterns kompis.

Innan dess promenerade jag även genom Humlegården, där är alltid fullt med folk och hundar. Men inte igår, fick riktiga Kina-vibbar, träffade inte en själ i hela parken. 

(null)

För första gången på extremt länge kom jag ihåg matlådan, thaikyckling med ris. Äntligen!
 
(null)
 
Fredag redan, inte en dag för tidigt. Ser fram emot sovmorgon imorgon!! Idag jobbar jag hemma dock så inget skriv dessvärre. 
 
 


Kommentera inlägget här: