Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Ett gott betyg!

Kategori: Allmänt

Igår blev jag såå glad åt det goda betyg jag fick av min medförfattare till fackboken. 
 
Nör vi pratade om hur sjukt nöjda vi båda var med att ha kommit (så gott som) i mål med fackboken så droppade han att han gärna skriver fler böcker ihop. Så otroligt glad blev jag.
 
Har ju också tänkt på det eftersom vårt samarbete varit helt otroligt bra och samtidigt totalt okomplicerat. Men har inte velat ställa frågan eftersom jag vet att jag är en hyperenergisk idéspruta som lätt tröttar ut mindre yviga personer så tänkte att det var bäst att ligga lågt ett tag, typ tills boken var ute och vi sett hur den tagits emot.
 
Men såklart vill jag skriva fler böcker med Henrik och jag är överlycklig att han känner detsamma! Vi kompletterar varann så bra, jag som kastar ut mig text och idéer som om det inte fanns någon morgondag och han som är betydligt mer strukturerad och eftertänksam, noggrann och såklart även superkunnig och erfaren på området. Kunde inte bli bättre om du frågar mig!
 
Idag har jag ett svårt seminarium där jag inte känner mig helt bekväm i ämnet jag ska prata om och med väldigt många deltagare så kommer ha fokus på det. Sedan blir det fullt fokus på att redigera klart deckaren. Har kommit igenom 60 % nu. Kan det bli klart i helgen? Man kan ju alltid drömma ...