Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

Nödutgången

Kategori: Allmänt

Hm, har hamnat vid nödutgången varenda gång jag flugit sedan jag fyllde 40. Kvinnor 40 år kanske anses vara de allra bästa i nödsituationer?
 

Orkade planera upp ytterligare några kapitel på flyget vilket var ett smärre under med tanke på hur trött jag var... Men är långtifrån klar.

Att ändra strukturer och försöka sy ihop olika trådar kräver som sagt längre tids fokus än de 30 minuters skrivpass jag har till vardags. Hur sugen jag än är på att fortsätta planera upp deckaren (= sjukt sugen) så inser jag att det smartaste är att vänta med det till nästa ensamma hotellkväll. Vilket är redan nästa vecka då jag ska ta tåget ner och övernatta i Linköping i samband med en kurs som jag håller där. 

Denna vecka kommer jag därför fokusera på att skicka iväg barn- och ungmanuset till dess första förlagsrunda. Riktigt spännande! Samt jobba lite extra med fackboken, också superspännande. På torsdag ska vi nämligen ha första mötet med det tilltänkta förlaget! Får hålla tummarna att allt går bra!! Sen ska såklart parhästen trava vidare, kapitel 8 är vi uppe på denna vecka. Otroligt coolt!! 

Ser fram emot en riktig toppen-vecka med andra ord.