Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Redigerar på

Kategori: Allmänt, Parhästen, Projekt x, Redigera, Utgivning, att skriva, dagbok, vi som skriver

Hej igen, 

det blev en del redigerat i projekt x igår. 
Harvar de första kapitlen varv på varv för att få en stark öppning. Rensar och snyggar till. Lyfter fram vissa delar lite mer. Kanske borde jag byta plats på kapitel 1 & 2? Har inte landat den frågan ännu … 

Parallellt med det har jag öppnat upp parhäst no 1 igen inför en ev utgivning i pappersformat i samband med att vår andra bok släpps på ljud/e-bok. 

Det positiva med att inte ge ut alla format på en gång är ju att boken lever vidare längre. Det är så kul att hälsa på de gamla vännerna Mario Mills och Linn Woo i Dödsrensaren igen, var ju några år sedan sist. Pappersboken kommer dessutom ha ett bonuskapitel som inte togs med i ljudboken som vi håller på och lägger in nu och så blir det en extra korrunda för att vara på den säkra sidan (och för att jag inte kan hålla mig från att läsa, hehe). Vi får se hur det blir med allt och ledtiderna är långa men lovar att hålla er uppdaterade! 

Hög tid att ladda energi inför vintern!