Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

En utgivningsgrupp som tittar, aha!

Kategori: Allmänt, Förlagsinskick, Roman, att skriva, dagbok, vi som skriver

Okej, jag kommer nog aldrig återhämta mig från detta. Mitt första lilla mikrogenombrott i förlagsvärlden! I förlagsvärlden. Jag dööör av lycka! 
 
Istället för den så gott som förväntade refuseringen stod där plötsligt något annat i mailet. Måste ha läst det minst tjugo gånger för att vara säker på att jag uppfattat saken korrekt. Är inte direkt lugn och sansad när mail från ett förlag dimper ner. Särskilt inte detta tipp topp-iga drömförlag! Men det var helt säkert information om att mitt manus vandrat vidare från högen och att manusgruppen ska ta det med så det nu ska tittas vidare på och diskuteras i utgivningsgruppen. Har ju ingen aning om vad de har för grupper eller vem som gör vad men fler på förlaget ska titta i alla fall och det måste ju vara bra oavsett vilka de är!
 
Yey, från att tidigare inte haft någon aning alls om kvaliteten på manuset så har nu någon som kan något kollat på det och sett att det i alla fall finns någonting av värde, något som skulle kunna vara intressant för andra att läsa. Har svårt att smälta denna lycka över att jag inte är helt galen som håller på och tror att jag kan skriva och att det någon gång också kan gå hela vägen. 
 
Och jag som redan var så pepp denna vecka, kommer nu inte kunna tänka på något annat än mina skrivprojekt! 
 
Och jag har inte berättat för detta förlag om bloggen så jag kan utan någon eftertanke alls droppa alla mina tankar kring detta helt fritt. Så skönt! 
 
Enligt uppgift ska de återkomma inom någon eller några månader. Tills dess ska jag njuuuuuta av lyckan!