Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Julkänslan infinner sig

Kategori: Allmänt

Julpynt, julsånger och pepparkaksbak har nog aldrig behövts så mycket som nu. Har julfixat och lyssnat på julmusik hela helgen. Helt underbart! 

(null)

Mamma och pappa var över en stund på första advent också för ett adventsfika utomhus. Känslan nästa gång man kommer kunna ge dem en kram kommer vara heeelt galen. Extremt frustrerande denna distansen. Kanske kan vi kramas nästa advent? Hoppas hoppas... 

(null)

Men vi hann även med lite arbete i parhästen. Närmare bestämt ett nytt kapitel skrivet. Nu är det inte långt kvar (några veckor) till dess det ska på sin allra första förlagsrunda. Otroligt spännande, eftersom vi är två som skriver är det enligt min bedömning faktiskt också dubbelt så välgenomarbetat som mina andra manus. Det borde väl ändå ge resultat?!

Idag håller jag kurs och imorgon är det webinarium med nästan åttio anmälda som jag ska hålla hemifrån. Så märkligt att få in främlingar i huset på det sättet.