Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Liten positiv feed back

Kategori: Allmänt, Parhäst no 2, Parhäst no 3, Roman, Titel, att skriva, dagbok, vi som skriver

Morgens,

idag är jag extra glad efter en första positiv feed back från förläggaren vad gäller pitchen av nya manuset och arbetstiteln. Håller tummarna att den positiva upplevelsen av vårt nya manus håller i sig. Ytterligare återkopplingar kommer först efter semestrarna så nu går vi in i sommaren med en bra känsla i alla fall. 

Och nu är familjen hemma igen också så ordningen är återställd, väldigt skönt! 

Igår var det ytterligare ett jobbmingel och idag ännu ett men sen börjar viloperioden med få möten och antagligen rätt lite mail och annat också. Då ska jag göra allt det där jag aldrig hinner med annars men behöver få gjort. 

Ska bli skönt med en vilosommar efter förra årets hysteriska redigering övervägande del av semestern. Nu är det bara lite småkorr i fackboken som behöver falla på plats och sen börja spåna på parhäst no 3 förstås. Men det kan vi ta i lite makligare takt. 

Unnade mig en längre utelunch igår på Muffin Bakery tror jag det heter.