Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Det var september 2021 det …

Kategori: Allmänt, Fackboken, Parhäst no 2, Redigera, Respons, att skriva, dagbok, vi som skriver

Nej idag är det inte mycket på gång. Har några tidiga jobbmöten sen ska jag läsa in mig på lite grejer och avge utlåtanden. Har en massage bokad på lunchen dock, vilket är extremt välbehövligt så den ser jag verkligen fram emot! 

Annars ska jag försöka varva ner lite efter några hektiska dagar. Kommer dock antagligen inte kunna hålla mig från att fortsätta läsa responsmanuset trots allt, det finns mycket spännande på gång där. 

Sista september är ändå något visst. Ska jag våga mig på att summera månaden, var länge sen jag tog mig tid till något sådant! 

Vi har färdigställt sex råmanuskapitel i parhäst no 2 och planerat 12 kapitel framåt, i stora drag. Fått klartecken till vår andra fackbok. Med parhästen gjorde vi ju sista redaktörsvändan och den sjukt behagliga korrvändan. Sen har jag jobbat pyttelite med deckaren också kan väl nämnas. Och så responsen på min skrivkompis manus här på slutet. Blir ju en del trots allt när man radar upp det … 

Hörs imorgon!