Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Kreativa dårar

Kategori: Allmänt

Stötte på en annan kreativ dåre på Slussen, som hade släpat med sig ett helt piano ut och stod och lirade för fullt.
 
 
Känns ungefär lika knäppt som att ge sig in och för femtioelfte gången redigera ett kapitel ingen jäkel bryr sig om utom man själv. En harmlös galenskap som kanske till och med kan utmynna i något gott i slutändan, utöver njutningen av den kreativa processen. 
 
Bra vecka generellt, bara just inte skrivmässigt. Som tur är det inte livets enda måttstock för tillfället så ett nederlag där slår inte så särskilt hårt när saker och ting går bra på andra fronter. 
 
Helg, ingen lakritsdajm denna gång. Ska se en av Harry Potter filmerna med familjen ikväll är planen, blir mysigt! 

KOMMENTARER:

  • Annika säger:
    2018-10-12 | 09:08:14
    Bloggadress: http://nastasida.blogspot.se

    Åh, Harry Potter, vår sexåring älskar filmerna (men får inte se dom sista för trista mamman pga läskigt). Ska absolut föreslå att vi med kollar ikväll, tack för tipset :-)

    Svar: Ja de är bra. Är lite nervös för att denna ska vara för läskig. Vi är framme vid Fenixorden nu. Läser alltid boken först så de vet hur det ska gå, blir mindre läskigt då tänker jag mig. Men denna var en utmaning med sina 1000 sidor. Läste ut igår kväll.
    Helena Dahlberg

Kommentera inlägget här: