Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Mata på

Kategori: Allmänt

Jaha, måndag och dags att hoppa på tåget till jobbet igen. Ösregnet igår kväll kastade en rakt in i hösten. Den kändes välkommen...

Matar väl på med redigeringen. Det gick rätt bra i fredags trots att en tangent saknas, ser ni vilken? Har alltid problem med just denna tangent faktiskt. Kanske är mitt vänster pekfinger snett på något sätt?

(null)


Hoppade lite fram och tillbaka i de tre första kapitlen för att få dem att hänga ihop ordentligt. Ska försöka förstärka karaktärernas språk också såsom Mats Strandberg tipsade om i senaste avsnittet av podden Skrivdrömmar.

Sjuka barn i helgen. Är en riktig hönsmamma och blir sjukt orolig. Natten mellan lördag och söndag var läskig med obehagliga symptom som förvirring, hög feber, ont i nacken och ont i nedre delen av magen. Hua, men var bättre redan under söndagen som tur var. Hälsan får gå först, i alla lägen!



Kommentera inlägget här: