Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

Glömde handväskan

Kategori: Allmänt

Har ju just börjat med handväska (så många vuxenpoäng) men inte riktigt fått kläm på det hela så glömde den på jobbet igår. Plankade ofrivilligt hem eftersom jag inte visste att jag glömt den (duhhh...) och det kom ingen konduktör.
 
Men detta är främst viktigt för där förvarar jag också USB-stickan med mitt manus på så kan inte skriva nu på morgonen. På vägen hem igår satt jag med en responstext som kommit in via mailen så märkte det inte då. Vilket var tur, hade ändå inte lyckats vända om eftersom jag hade en hämta-barn-tid att passa så det hade bar lett till stress & panik. 
 
Men jag som är så skrivsugen. Och har bara en dag kvar till påsklovet då jag är ledig en vecka och antagligen inte får så mycket gjort... suck! 
 
Läste ut Guldbrandsson igår kväll. Tog bland annat upp karaktärer, hur man kan ”konstruera” dem på ett annorlunda sätt än de tips som normalt tas upp som var rätt kul. Och som undertiteln på boken menar på, säkert hjälper bra vid skrivkramp när det kommer till karaktärer. Sammanfattningsvis rekommenderas boken till folk med skrivkramp eller idetorka. Annars kan den vara trevlig att skumma igenom ändå. Även om han har en onödigt jobbig ton i texten kan jag tycka. 
Kommentera inlägget här: