Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

Veterinärbesök

Kategori: Allmänt

Å igår blev vår bedårande valp Rabalder sjuk. Någon sorts allergisk reaktion där hela nosen svullnade upp så han såg ut som en bulldog stackaren, svullna utslag över hela huvudet, kroppen och till och med svansen. Kräktes gjorde han också. Barnen grät floder stackarna. 
 
Blev en tripp till vår fantastiska, tillika svindyra, veterinär någon kilometer bort som kunde ta emot honom direkt som tur var. Där blev han inlagd för observation. De gick iväg med honom bara och oj vad tomt det blev! Men han hittade en hundkompis därinne som han började leka med sa dem. Och han älskar att leka med andra hundar så han hade det nog under omständigheterna bra. De verkade väldigt snälla också personalen, när han pissade på hundmatpåsarna de hade till försäljning höjde de inte ens på ögonbrynen. Stort! På det stora hela tror jag djur får bättre vård än människor men som sagt, smakar det så kostar det... Tur vi har försäkringar! 
 
Inte utan att jag blir väldigt sugen på Wera von Essens En debutants dagbok. Den får hamna på inköpslistan!
 
Hoppas återfinna inspirationen att skriva idag trots hundoro och lite annat som snurrar i huvudet. Lätt resfeber inför helgens tripp bland annat. Men nu måste vår lilla vovve bli bra igen! 
Kommentera inlägget här: