Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Början och slutet

Kategori: Allmänt

Blev inte klokare av att öppna dokumentet igår så gick på känsla. Och skrev det sista kapitlet. Otippat men känns riktigt bra att ha första och sista kapitlen färdiga.
 
Har ingen plan för idag heller utan tar det som det kommer. Jisses vad det är skönt att skriva råmanus. Älskar det!! 
 
Inspirationen flödar lite extra nu efter att ha suttit klistrad framför tv-sändningen från Nobelfesten igår. Även om jag är trött för det blev sent.
 
Över hundratals vackra klänningar, strålande glada människor och den kungliga flärden hovrar ett hopp om mänskligheten, om att lösa nutidens mysterier och en ljusare framtid som alla pristagare brinner för inom sitt egna område men även generellt inspirerar till. Och SVT:s sändningar är så fantastiskt bra.
 
En grym kväll som avslutades av något som gjorde mig så extra lycklig. När Jessica Gedin avrundade allt med att berätta att hon imorgon tänker inta soffläge och konsumera romantiska komedier som om det vore den mest självklara saken i världen. Så härligt ärligt och roligt att höra att även en sådan som hon faktiskt uppskattar den typen av kulturintagande också!
Kommentera inlägget här: