Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Hej busschaufför

Kategori: Allmänt

Sista dagen med ersättningsbussar idag, på måndag är tåget tillbaka. Längre resor då, så mer skrivtid vilket ju är bra. Och bekvämare. Jag är uppväxt med att åka tåg så buss känns dessutom förhållandevis riskfyllt. Brukar alltid hälsa glatt och se till att få kontakt med busschauffören. I hopp om att han ska  kör är lite försiktigare då, om han fått någon sorts personlig relation till passagerarna. Har funkat bra hittills men vet ju inte om det varit nån skillnad utan. Alltid roligt att vara lite extra trevlig om inte annat! 
 
Det blev sen konferens igår med sammanträde till kl 19 och därefter trerätters middag. Så ligger lågt med redigeringen idag. Jobbar vidare med respons istället.

KOMMENTARER:

  • Elin Säfström säger:
    2017-09-15 | 11:10:46
    Bloggadress: http://allabloggarutomjag.blogspot.se/

    Hehe, jag tror verkligen att busschaufförerna uppskattar din glada hälsning - det måste vara rätt tröstlöst att se så många morgongråa ansikten passera revy varje dag. Men, absolut, tåg är bra!

Kommentera inlägget här: