Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

Trippelnegationer

Kategori: Allmänt

Jaaa! Nu är jag ikapp mig själv i redigeringen. Dvs. jag är tillbaks på det stället i manuset jag hade kommit till innan jag tog ett långt uppehåll och sedan började om från början igen. Superskönt! 
 
I övrigt har yngsta dottern just lärt sig begreppet dubbelnegationer och uttrycker sig gärna så. Kanske för att min hjärna är inställd på att vara alert på den saken noterade jag vad som närmast kan kallas för en trippelnegation i boken jag läste igår kväll. (Familjehemligheter) Sällan man stöter på tre stycken "inte" i en mening, kan inte minnas att jag gjort det eller så har jag bara inte noterat det tidigare. (Nu fick jag in tre "inte" i förra meningen bara därför men det är ju en annan sak...) Att söka igenom alla "inte" i manuset kom hursomhelst upp på min redigeringar-att-göra-lista. 
 
Det återstår galet mycket jobb på detta manus och har mycket svårt att överblicka hur lång tid det kommer att ta.  En skralt underbyggd målsättning är att få det klart till påsk. Vore nice att få sätta igång mitt nya spännande manusprojekt till våren sen! 
Kommentera inlägget här: