Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Med en hårsmån

Kategori: Allmänt

Puh, klarade skrivmålet för förra veckan med en hårsmån. Men kärnproblemet med datorn är ännu inte löst dessvärre. Funderar på att skaffa en ny lite smidigare variant men det är inget som brådskar så blir nog till hösten i så fall. 
 
I helgen blev jag och maken plötsligt ensamma när båda ungarna försvunnit iväg till sina respektive kompisar. Vi tog en promenad med paus på idylliska café Koloni i Saltsjö-Duvnäs. Riktigt lyxigt att bara sitta ner tillsammans  för en stund. 
 
 
 
 
Vi höll kalendern så fri det nu går med ungarnas aktiviteter och kompiskalas och försökte varva ner allmänt i helgen. Välbehövligt. 
 
Min största stress för närvarande är att Eurovision drar igång imorgon och vår TV är fortfarande ur funktion sedan en dryg vecka tillbaks och Boxer är förvånansvärt värdelösa på att fixa det. Så risken är att jag missar delfinalerna. Så surt och irriterande med alla de där abonnemangsäljande bolagen som är superpå och jättetillmötesgående INNAN man tecknat något och sen när man väl är kund så är man inte vatten värd. Otroligt provocerande. Hade samma med com hem när vi skulle säga upp det avtalet. Bara strul och krångel och bråk. Hur svårt kan det va!? 
 

KOMMENTARER:

  • Annika säger:
    2017-05-08 | 08:04:27
    Bloggadress: http://www.nastasida.blogspot.se

    Så oerhört mysigt att sitta ute och fika :-)
    Och så störigt med Boxer, vårt abonnemang krånglade hela tiden utan tillstymmelse till support, och vi sa upp till slut. Ser allt på svt på playkanalen, funkar det under delfinalerna för er?

    Svar: Hm, vi har så gammal tv (anno 2006) så tror inte man kan koppla upp den mot svtplay. Är så sjukt oteknisk. Går det att få svtplay via vår Playstation 3 kanske? Vilken leverantör har ni nu efter Boxer och är ni nöjda?
    Helena Dahlberg

  • Elin Säfström säger:
    2017-05-08 | 09:42:05
    Bloggadress: http://allabloggarutomjag.blogspot.se/

    Ser att Annika redan rekommenderat SVT Play - man kan ju kolla på telefonen i värsta fall🙄 De där cappuccinosarna ser f.ö. fantastiska ut.

  • www.nastasida.blogspot.se säger:
    2017-05-08 | 19:30:28

    Vi kör streamingtjänster via apeltv och paddan, har ingen box längre. Det satt LÅNGT inne för mig att sluta med "vanlig tv", är mkt oteknisk jag med, men vi är helnöjda och man slipper all reklam :) //Annika

    Svar: Aha, det lät ju proffsigt värre! Att slippa all reklam är ju ett klart plus. Får kanske överväga något liknande i framtiden...
    Helena Dahlberg

Kommentera inlägget här: