Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

Hej huvudvärk

Kategori: Allmänt

Jaha, igår kom huvudvärken tillbaks. Har börjat få det då och då. Lite migränliknande med illamående och sjukt ont i huvudet. Då är det bara att sova, sova, sova så det gjorde jag igår eftermiddag/kväll. Plus lite experimentell behandling med choklad men gjorde nog snarare saken värre... Känns betydligt bättre idag men inte helt 100.
 
Blir stressigt möte hela dagen på jobbet idag också. Får se om jag klarar mig hela vägen. 
 
Fortsätter redigera kapitelinledningarna. De flesta har faktiskt behövt filas på om jag ska vara ärlig, utom de jag jobbat med på kursen. Och så hade jag två som var så nedrans bra att de gjorde min dag igår! Känns som en bra grej att göra och roligt dessutom! Men helst vill jag ju bara skicka in til förlag och gå vidare. Men ska hålla mot så långt jag kan den här gången. Har ju uppenbarligen inte varit tillräckligt klart tidigare när jag skickat in manus så ska inte göra samma misstag igen. Hoppas jag. Blir det inget ja-besked den här vändan måste jag nog unna mig en lektörsläsning nästa sommar... 

KOMMENTARER:

 • Elin Säfström säger:
  2017-08-23 | 12:13:10
  Bloggadress: http://allabloggarutomjag.blogspot.se/

  Fy fan, för den där huvudvärken. Så himla trist och orättvist handikappande.

  Men ja! Håll emot och fila, fila, fila på ditt manus innan du skickar in det.

  Svar: Ja, man får lyssna på kroppens signaler och vila några timmar helt enkelt. Jag är inte så bra på att ta det lugnt så behöver de där "nödstoppen" ibland skulle jag tro. Tack för redigeringspåhejandet, mycket välbehövligt för det är seeeegt!
  Helena Dahlberg

Kommentera inlägget här: