Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut. Jag är ännu inte där men kommer inte ge mig förrän målet är uppnått!

Årets mest frustrerande låttext?

Kategori: Allmänt

Idag är det på'et igen. Hoppas ta mig framåt även denna gång. Blev dock väl besatt av mitt arbetsrelaterade skrivprojekt som jag påbörjade igår (en semi-ny avtalstyp som ska lanseras som jag får spåna helt fritt kring, det bästa jag vet arbetsmässigt!) vilket också lockar men ska hålla fokus på manuset nu ändå. Har ju arbetstid att jobba på men det är svårt att koppla från när alla ideerna pockar på. 
 
Igår blev det lite gamla schlagerlåtar på stereon och det är en av låttexterna som gör mig helt galen av frustration. Det är texten till "när ingen ser". Bra och intressant låttexttema, kan ju finnas hur mycket roligt/originellt/förbjudet/skämmigt etcetera som helst och som folk gör när ingen ser. Men så väljer de att fortsätta med "dansa på vatten". Alltså, hur tänkte de där?! Tycker den där textraden förstör hela låten, som väl inte varit en favorit ändå men ändå kunde ha varit helt ok om inte... 
 
Inser nu att detta nog är veckans andra sågning/negativa kommentar. Verkar som att jag är på krigsstigen denna vecka. 
 
Den här förvånansvärt rangliga trappan behöver jag passera för att inte behöva ta en omväg vid hämtning/lämning på förskolan. Syns kanske lite grann hur högt det är om man kollar in herr-går-man-skylten långt där nere på marken. 
 
 
Upplevelsen blir knappast bättre av att man dessförinnan passerar denna skylt...
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Elin Säfström säger:
    2017-04-20 | 11:44:16
    Bloggadress: http://allabloggarutomjag.blogspot.se/

    Hahaha! Mycket roligt inlägg:) Ja, schlagertexter BER ju om att trashas! Och vilken förfärligt ödesmättad trappa!

Kommentera inlägget här: