Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Stillestånd

Kategori: Allmänt, Redigera, Roman, att skriva, dagbok, vi som skriver

Men nu står det helt still i huvudet! Har försökt få till blogginlägg två dagar i rad nu utan att lyckas, bara stirrar på skärmen och så blir huvudet helt tomt!
 
Har inte skrivit något på manus dessa dagar heller pga. att jag jobbat hemifrån igår och imorse träffade en kompis på tåget & repade till en Gympauppvisning på bussen (är gympalärare för ett härligt gång med 4-åringar). 
 
Nu ska jag snart på tåget igen så får vi se om stilleståndet i huvudet bara rör bloggen eller om det kommer att stå still på manusfronten också :/ 
 
Kanske kan det vara julen som börjar ta över mitt sinne för jag älskar julen och det är nästan för bra för att vara sant att man får julpynta i helgen! I söndags tjuvstartade vi med pepparkaksbak och julmusik och fixade marsmallowsklubbor med glitter till helgens adventsfika. 
 
Så om jag är frånvarande framöver är jag antagligen djupt försjunken och inbäddad i julemys! 
Kommentera inlägget här: