Romandebutbloggen

Här skriver jag om min väg till romandebut och livet därefter! Debuten kom år 2021 med kriminalromanen Dödsrensaren, skriven tillsammans med maken Jonas Dahlberg. Nästa kriminalroman av oss släpps juni 2024!

Kapitlet som aldrig tar slut...

Kategori: Allmänt

Alltså det här kapitlet tar aldrig slut. Kommer kunna bli mitt längsta kapitel nånsin. Är så mycket som ska framgå här. Eventuellt för mycket. Fast nu när jag räknade var det bara 7 sidor långt även om det känns som det dubbla. Blir det inte klart denna vecka så behöver jag nog tänka om och dela upp det.

Och var är bussen som skulle ha kommit för sex minuter sen?

Har lite ångest inför slutet av veckan då jag ska på konferens i Göteborg. Två tågresor på, vad kan det vara, 3 timmar per väg kanske? Hade jag fått skriva hela resan så hade ju fasiken halva råmanuset varit klart till helgen. Men jag åker med kollegorna och kommer behöva socialisera. Antagligen inte få ett ord skrivet. Är så synd med all denna "bortkastade" skrivtid även om jag ju är där i jobbet och på arbetstid och allt sånt så är ju just resor där jag skriver. Kommer vara så sjukt sugen på att smyga fram datorn...
Kommentera inlägget här: